Job i Brabrand Boligforening

Hos Brabrand Boligforening slår vi løbende stillinger op. Her kan du se hvilke jobs der på nuværende tidspunkt er at søge. Hvis du ikke kan finde opslåede stillinger, der er noget for dig, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til HR chef Eva Kalriis-Nielsen hr@bbbo.dk.

Ledige stillinger

Der er i øjeblikket 4 ledige stillinger i Brabrand Boligforening.

 

Økonomimedarbejder - barselsvikariat

Brabrand Boligforening søger en erfaren, alsidig og engageret økonomimedarbejder, der har lyst til udfordringer inden for den almene boligsektor. Økonomiafdelingen er et vigtigt omdrejningspunkt i vores samlede organisation og består af 9 engagerede medarbejdere. Stillingen er på 37 timer pr. uge og er et 1 årigt barselsvikariat.Læs hele stillingsopslaget her

 

Udlejningsmedarbejder

Har du lyst til en udfordrende hverdag i den almene boligsektor – og er du klar på et job, der byder på både ansvar og personlig udvikling? Kan du svare ja til dette, så søger Brabrand Boligforening en serviceorienteret udlejningsmedarbejder til vores udlejningsafdeling. Læs hele stillingsopslaget her

 

Ejendomsfunktionærer til Servicecenter Holmstrup og Servicecenter Skovgårdsparken

Vi har travlt og vi søger derfor snarest tre engagerede ejendomsfunktionærer. Den ene stilling er placeret i Servicecenter Holmstrup Mark, som servicerer knapt 800 lejemål fordelt på 4 afdelinger. De to øvrige stillinger er placeret i Servicecenter Skovgårdsparken i Brabrand, hvor du vil få til opgave at servicere områdets godt 660 lejemål fordelt på 5 afdelinger. Læs hele stillingsopslaget her

 

 

Det siger medarbejderne 

Steen Mau, ejendomsservicetekniker i Toveshøj

Man skal søge job hos Brabrand Boligforening, fordi der er ordnede forhold og gode kollegaer, og cheferne stoler på en.

Naja Præstegård, ejendomsservicetekniker i Gellerup

Man skal søge job hos Brabrand Boligforening, fordi vi er så mange forskellige mennesker, og jeg synes, her er rigtig god stemning og gode kollegaer.

Lars Bangsheim, ejendomsservicetekniker i Gellerup og tillidsrepræsentant

Man skal søge job hos Brabrand Boligforening fordi det er en god arbejdsplads, hvor man kommer rundt om rigtig mange ting, så det er ikke monotont og ensformigt arbejde.

Mads Christensen Van Straaten, ejendomsfunktionær i Skovgårdsparken

Hvis man ligesom jeg har uddannelsesbaggrunden til det, så synes jeg helt sikkert, at det kan betale sig at søge job hos Brabrand Boligforening, så man får erfaringen og ser tingene fra den side af bordet.

Tine Halkær Laursen, elev i økonomiafdelingen

Man skal vælge Brabrand Boligforening som elevplads, fordi det er et rigtig godt sted at være. Vi har et rigtig godt team, vi arbejder godt sammen og er gode til at hjælpe hinanden.