Job i Brabrand Boligforening

Hos Brabrand Boligforening slår vi løbende stillinger op. Her kan du se hvilke jobs der på nuværende tidspunkt er at søge. Hvis du ikke kan finde opslåede stillinger, der er noget for dig, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til HR chef Eva Kalriis-Nielsen hr@bbbo.dk.

Ledige stillinger

Der er i øjeblikket 4 ledige stillinger i Brabrand Boligforening. 

Økonomimedarbejder

Brabrand Boligforening søger en erfaren, alsidig og engageret økonomimedarbejder, der har lyst til udfordringer inden for den almene boligsektor. Økonomiafdelingen er et vigtigt omdrejningspunkt i vores samlede organisation og består af 9 engagerede medarbejdere.


I økonomiafdelingen har vi fokus på god service, kultur samt læring. Det betyder at opgaver, beslutninger og ansvar i høj grad ligger hos medarbejderne. Vi prioriterer et godt samarbejde, teamudvikling samt den enkeltes personlige og faglige udvikling. Der bliver givet udfoldelsesmuligheder og frihedsgrader, men til gengæld forventer vi et stort engagement, videndeling og lyst til samarbejde. Læs hele stillingsopslaget her

 

Serviceleder - Holmstrup Mark

Vil du stå i spidsen for dit eget team og er du blandt de bedste til at optimere drift og service?

Brabrand Boligforening er i rivende udvikling. Der fokuseres på effektiv drift og optimal service af vores beboere. Derfor har vi brug for en dygtig, administrativt stærk og gennemslagskraftig serviceleder til at sikre velfungerende drift og vedligehold af beboelse, renholdelse af udvendige arealer samt sikre beboerne en stabil og god service, alt imens organisationen løbende udvikles.

Læs hele stillingsopslaget her

 

2 Ejendomsfunktionærer

Vi søger snarest to engagerede ejendomsfunktionærer. Den ene stilling er placeret i Servicecenter Holmstrup Mark, som servicerer knapt 800 lejemål fordelt på 4 afdelinger. Den anden stilling er placeret midt i Gellerup, hvor du vil få til opgave at servicere Aarhus Kollegiet samt boligforeningens nye domicil. 1. september åbner Aarhus Kollegiet med 160 spritnye kollegieboliger og 192 udbydes yderligere i løbet af efteråret i takt med at byggeriet står færdigt – og boligforeningen flytter ind i det nye domicil medio september. Læs hele stillingsopslaget her

 

Læs mere om behandlingen af personoplysninger i forbindelse med rekruttering

 

Det siger medarbejderne 

Steen Mau, ejendomsservicetekniker i Toveshøj

Man skal søge job hos Brabrand Boligforening, fordi der er ordnede forhold og gode kollegaer, og cheferne stoler på en.

Naja Præstegård, ejendomsservicetekniker i Gellerup

Man skal søge job hos Brabrand Boligforening, fordi vi er så mange forskellige mennesker, og jeg synes, her er rigtig god stemning og gode kollegaer.

Lars Bangsheim, ejendomsservicetekniker i Gellerup og tillidsrepræsentant

Man skal søge job hos Brabrand Boligforening fordi det er en god arbejdsplads, hvor man kommer rundt om rigtig mange ting, så det er ikke monotont og ensformigt arbejde.

Mads Christensen Van Straaten, ejendomsfunktionær i Skovgårdsparken

Hvis man ligesom jeg har uddannelsesbaggrunden til det, så synes jeg helt sikkert, at det kan betale sig at søge job hos Brabrand Boligforening, så man får erfaringen og ser tingene fra den side af bordet.

Tine Halkær Laursen, elev i økonomiafdelingen

Man skal vælge Brabrand Boligforening som elevplads, fordi det er et rigtig godt sted at være. Vi har et rigtig godt team, vi arbejder godt sammen og er gode til at hjælpe hinanden.